Gå tillbaka

Hairlust Black Friday 2024

Black Friday är den stora starten på julshoppingen och årets största rea-dag. Black Friday 2024 går officiellt av stapeln måndagen den ​​25e november och vi på Hairlust tar chansen att få skämma bort våra fantastiska kunder med golden Black Friday-erbjudanden på våra produkter.

Få tidig tillgång till Hairlust Black Friday 2024

Skriv upp dig här och få tillgång till Hairlust Black Friday 2024:

Som förra året, öppnar vi även detta år upp dörrarna till Hairlust Black Friday rea lite tidigare för våra absolut bästa kunder! Du kan bli en av de första genom att registrera dig nedan och få tillgång till alla fantastiska erbjudanden före alla andra.

Registrera dig, luta dig tillbaka och förbered dig för vår golden Black Friday rea! Då ser du till att dina favoritprodukter inte säljs ut förrän du hinner få tag i dem.

Vi har sällan erbjudanden på Hairlust, men på Black Friday 2024 kavlar vi verkligen upp ärmarna och erbjuder de största rabatterna någonsin!

Förra året tog produkterna slut snabbt, nästan innan vi hann få igång rean ordentligt. Därför var vi tvungna att snabbt rapportera slutsåld på några av våra mest populära produkter. Se till att du inte kommer för sent över startlinjen i år och missar dina favoritprodukter genom att registrera dig för vår tidiga tillgång till de fantastiska erbjudanden just nu!

Registrera dig för Hairlust Black Friday 2024 och få besked före alla andra!

Vi kommer att göra allt vi kan så att våra guldiga, veganska produkter räcker till alla, men vårt lager är begränsat. Det kommer förmodligen inte att räcka särskilt länge med den stora efterfrågan som finns, så registrera dig i god tid och var beredd vid startlinjen till årets största försäljning hos Hairlust.

Registrera dig nu och få besked direkt när vi kör igång vår stora Black Friday Rea!

Registreringen är gratis och kräver endast en giltig e-postadress.