Gå tillbaka

Leverans

Leveranser & returer i december

Hinner jag få min beställning innan jul?

Vi rekommenderar att du köper din julklapp så snart som möjligt och före den 18 december för att vara säker på att få den före den 24 december. Den beräknade leveranstiden varierar för varje land. För de flesta länder är leveranstiden 2-4 arbetsdagar. Se leveranstiden för ditt land i kassan när du väljer fraktsätt.

Hur länge kan jag returnera julklappar?

Vi erbjuder utökad ångerrätt när du gör beställningar online från Hairlust mellan 1-24 december. Alla beställningar som lagts under denna period kan returneras till och med 31 januari.

Leverans inom Sverige

Gratis leverans vid köp över 499 kr med Instabox till ditt närmaste paketskåp (2-4 vardagar). Vid köp under 499 kr tillkommer en leveransavgift på 39 kr.

Vi skickar också med PostNord och DHL till närmaste postombud (2-4 vardagar) eller hemleverans med PostNord och Instabox (2-4 vardagar).

Alla paket är spårningsbara.

Leverans till resten av världen

Vi levererar över hela världen och använder lokala kurirer. Pris för leverans till resten av världen varierar och börjar från 39 kr (inom Norden) och från 59 kr (till resten av världen). Förväntad leveranstid är 2-8 arbetsdagar (inom Norden) och 5-15 arbetsdagar (till resten av världen) beroende på mottagarland. Alla paket kan spåras. Fortsätt till kassan för att se möjliga leveransmetoder och priser för din adress.

När du väljer leveransmetod godkänner du också kurirens krav och villkor för pakethantering. Läs mer om dessa på fraktföretagens egna webbplatser.

Hittade du inte det du letade efter?

Vanliga frågor (FAQ)

Läs svaren på de mest ställda frågorna

Kontakta oss

Se öppningstider och skriv till oss