Gå tillbaka

Återvinn och bli belönad

Återvinn allt. Belöna dig själv.

Vi introducerar Hairlust återvinningsprogram för att ge vår produkts förpackning ett nytt liv och för att ge dig chansen att göra något bra samtidigt som du blir belönad.

Vi tror på naturlig hårvård. Naturlig hårvård med hänsyn till miljön och producerad i hög kvalitet. Vi älskar en bra hårresa och historien bakom varje frisyr. Men vi tänker inte bara på vackert, friskt hår; vi drivs också av att skapa en positiv inverkan på vår miljö och världen omkring oss.

För att göra detta möjligt, har vi samarbetat med appen Bower. Bower är en unik app där du kan återvinna alla dina förpackningar med streckkod. I gengäld kan du tjäna pengar, donera till välgörenhet eller få rabatter från partners som oss samtidigt som du gör något bra för planeten.

Du får 20% rabatt på din nästa Hairlust-beställning genom att skanna och återvinna våra eller andra produkter. Ladda ner Bower nu, börja återvinna och bli belönad direkt här. Bower finns för närvarande i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Storbritannien och USA.

Hur fungerar det?

step one scan
Skanna och sortera dina förpackningar hemma.
Plastpåsar, mjölkkartonger, skönhetsprodukter, metallburkar – allt som har en streckkod går att panta med Bower-appen! Du skannar enkelt streckkoden på förpackningen och får pantvärdet – poäng eller pengar – direkt i mobilen när du tar med dig dina förpackningar till återvinningsstationen.
pre-scan-1
 
step to deposit
Gå till din närmaste återvinningsstation.
Hitta närmaste återvinningsstation i Bower-appen – eller registrera din egen! Du kan panta överallt där det är tillåtet att återvinna – det vill säga. även vid kvarterets eget miljörum, villans flerfackskärl eller, som i vissa kommuner, med dina egna optibags.
carrying
 
step three reward
Bekräfta att du befinner dig vid stationen och bli belönad.
Väl vid återvinningsstationen blir du ombedd att bekräfta att du är där och att du har tagit med dina förpackningar. När du har gjort det och kastat dina förpackningar i rätt behållare får du pantvärdet för allt du har skannat hemma.
scan-package-1

Ladda ner Bower