Från schampoflaska till blomstervas: Återvinn plastflaskor för ett nytt liv. Från schampoflaska till blomstervas: Återvinn plastflaskor för ett nytt liv.Gå tillbaka

Från schampoflaska till blomstervas: Återvinn plastflaskor för ett nytt liv.

Återvinn flaskor, återanvänd plast

 

På grund av Hairlust stora makeover 2022 hade vi tomma produktflaskor i våra gamla former och färger som vi behövde för att säkerställa ett nytt liv. Dags att återvinna plastflaskor.

Vi hade en vision, och nu behövde vi bara ett sätt att förverkliga denna önskan. Det är därför vi har gått ihop med SMALLrevolution som förvandlar plastavfall till nya saker.

Företaget tillsätter inte färger, kemikalier eller resin till produkterna i produktionen. De återanvänder plast utan några tillägg. Därför var de återvunna plastprodukterna som skapades rent gjutna från våra lila schampoflaskor! 

 

Så förvandlades vår Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes till vackra lila podier och vaser - ett sant blickfång på vårt kontor, det är så här vi återvinner plastflaskor!

 

Det fantastiska? Vi kunde erbjuda de vackra syrenvaserna och podien att köpa genom SMALLrevolutions webbshop! På så sätt återanvänder vi plast och återvinner flaskor så att det inte blir onödigt plastavfall. 

Vad tycker du om våra återvunna plastprodukter?

Se fler upcycling guides