Gå tillbaka

Inspiration

Bli inspirerad och köp produkter som andra använder

Boosta din hårvolym

Det är en utmaning för många att uppnå den fylliga och volyminösa looken, särkilt när man arbetar med hår som är tunnare. Om platt och livlöst hår är ett bekymmer för dig, gör som andra kunder och utforska vår Volume Wizard™-kollektion, som gör även tunt hår underbart fylligt och voluminöst.

Volume Wizard™ Bundle
Volume Wizard™ Bundle
Volume Wizard™ Hair Powder

Stilfulla uppsättningar

Uppsättningar finns i en mängd olika stilar, från eleganta och sofistikerade till mer avslappnade och lättsamma. Frisyren passar för alla tillfällen, oavsett om du har att göra med smutsigt hår eller förbereder dig för en glamorös kväll ute. Gör som våra glada kunder och upptäck hur du skapar en stilfull uppsättning med hjälp av produkterna nedan!

Final Touch™ Hair Styling Stick
Final Touch™ Hair Styling Stick
Final Touch™ Hair Spray

Allt som dina lockar behöver!

För att vårda lockigt hår på bästa sätt krävs precision och tålamod. Men med högkvalitativa produkter utvecklade speciellt för lockigt hårs behov kommer dina lockar att glänsa. Utforska våra kunders favoritprodukter för att ta hand om och styla lockigt hår!

Curl Crush™ Defining Gel
Curl Crush™ Defining Gel
Curl Crush™ Duo

Den Modiga Bobben

Lyft din bob till nya höjder med en fyllig twist. Denna frisyr leker med textur och volym, vilket ger din bob en extra fyllighet. Nedan har vi samlat de mest populära produkterna som våra kunder föredrar för att uppnå denna look.

Thermal Shield™ Heat Protectant
Thermal Shield™ Heat Protectant
Volume Wizard™ Hair Powder

Bli av med hårbottenproblem

Det kan vara mycket besvärande att ha en torr och kliande hårbotten - eller till och med mjäll. Lyckligtvis finns det produkter som kan hjälpa. Nedan har vi samlat de mest populära produkterna som våra kunder väljer för att främja en hälsosammare hårbotten.

Scalp Delight™ Detox Scrub
Scalp Delight™ Detox Scrub
Scalp Delight™ Scalp Massage Brush

Eleganta lockar

Upptäck hemligheten bakom stilfulla lockar utan att skada ditt hår. Följ i fotspåren av våra nöjda kunder och lär dig konsten att skapa eleganta lockar utan att använda värme. Utforska våra kunders favoritprodukter nedan!

Bamboo Heatless Curls Kit
Bamboo Heatless Curls Kit
Final Touch™ Hair Spray

Hårrutin för lockar på nästa nivå

Skötseln av lockigt hår behöver inte vara komplicerat så länge du använder rätta produkterna och teknikerna. Utforska vårt sortiment av essentiella produkter för lockigt hår, handplockade av våra kunder för att underlätta vården och bevarandet av dina underbara lockar.

Bamboo Defining Brush
Bamboo Defining Brush
Curl Crush™ Co-Wash

Hacks för torrt och frissigt hår

Hantering av torrt, frissigt och ohälsosamt hår kan vara besvärligt och påverka både utseendet och känslan av ditt hår. Kolla in de produkter som andra kunder har använt för att bekämpa ohälsosamt hår nedan.

Silky Bamboo Pillowcase, Pearl White
Silky Bamboo Pillowcase, Pearl White
Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm

De bästa produkterna för hårväxt

Håravfall är vanligt både bland män och kvinnor och kan uppstå vid olika stadier av livet. Våra produkter har hjälpt tusentals personer att uppnå tjockare hår och minska håravfall. De främjar ny håttillväxt, förhindrar håravfall och bevarar ett friskt hår. Upptäck våra kunders bästa produkter för att bekämpa håravfall nedan.

Grow Perfect™ Shampoo
Grow Perfect™ Shampoo
Grow Perfect™ Conditioner

Friskt hår börjar inifrån!

Hår är den snabbast växande vävnaden på människokroppen och kräver därför gott om näring. Kosttillskott kan hjälpa dig att nå dina hårmål. Gör som våra många nöjda kunder och vårda ditt hår inifrån och ut för att förverkliga din dröm om ett friskare hår. Upptäck vårt utbud av hårvitaminer nedan.

Hair Formula Gummies for Women
Hair Formula Gummies for Women
Hair Formula Gummies For Men

Du kanske är intresserad av

 • Video Studio

  Utforska vår video studio och låt dig vägledas av våra tutorials och guides.
  Läs mer
 • Inspire

  Vi har startat en privat Facebook-grupp för hårentusiaster som du är inbjuden till!
  Läs mer
 • Bakom kulisserna

  Kom bakom kulisserna på Hairlust och läs om vår historia
  Läs mer