Gå tillbaka

Your hair. Your story.™

22.09.2022. Början av en ny era

Under de senaste 5 åren har Hairlust haft en spännande resa med enorm tillväxt som varumärke och community. I mer än ett år nu har vi arbetat med att förbättra och utveckla Hairlust - och det är äntligen dags att dra upp ridån.

Nytt utseende. Samma principer.

Vår logga har fått sig en välförtjänt makeover. Med vår nya look vill vi kommunicera och visa vad Hairlust är idag; tidlös, unisex och modern. Vi bevarar våra principer för att alltid vara transparenta, holistiska och vänliga mot alla omkring oss. Läs mer om vårt ansvar här.

Psst, Kolla in vårt schampo och balsam – kan du se likheter mellan förpackningen och loggan?

Nya produkter. Ny förpackning.

Hållbarhet har varit (och kommer alltid vara) ett stort fokus när vi förbättrar våra produkter. Vi vet att våra produktförpackningar har en påverkan på miljön, därför var det viktigt för oss att hitta ett material som är bättre för miljön och för alla.

Nu innehåller en stor del av våra produktförpackningar Post Consumer Recycled plast (PCR), vilket innebär att materialet är gjort av avfall och inga nya fossila resurser behövs för att tillverka plasten. Genom att använda den här typen av material istället för standardplast bidrar det till vårt mål att minska våra CO2-utsläpp. Vi använder återvunnet material som sedan går att återvinna igen.

PCR Plastic

Allt som allt, så är det ett cirkulärt material.

Juste, vi har även sagt hejdå till våra balsampumpar. Nu är förpackningen så mjuk att produkten kan pressas ut ur flaskan istället för att pumpas.

Nu större. Och bättre.

Vi har förbättrat våra befintliga produkter, tagit fram nya produktserier och förbättrat våra förpackningar. Alla våra produkter är formulerade och fyllda med växtbaserade och ekologiska certifierade ingredienser. Bra för dig. Bra för alla.

Split Fix™ - Skydda ditt hår mot kluvna toppar och skadat hår med stärkande och återfuktande produkter för ett friskt och växande hår.

Grow Perfect™ - Bekämpa håravfall genom att främja ny hårväxt, förhindra håravfall och bibehålla ett friskt hår.

Curl Crush™ - Få glansigare, jämnare och mer definierade lockar med våra hårprodukter för lockigt hår. Dessutom är de alla Curly Girl Method-godkända!

Enriched Blonde™ - Ljusa upp, återfuktar och stärk håret samtidigt som du förhindrar att det blir torrt och skadat med gula, mässingstoner. Oavsett om du är en naturlig blondin eller blekt håret blont, så är det här produkter för dig.

Scalp Delight™ - Rengör, exfoliera, stimulera och vårda din hårbotten och ditt hår med produkter fokuserade på hårbotten som fungerar för alla hårtyper.

Wonder Beard™ - Skäggvård av hög kvalitet för att få ett fylligare, tjockare och friskare skägg, fyllt med lugnande och återfuktande ingredienser.

Styling - Se ditt bästa ut utan att skada ditt hår och hårhälsa med stylingprodukter för en elegant sleek bun, mjuk finish, volymprodukter och värmeskydd för håret.

Bambu Sängkläder & Accessoarer - Hållbara accessoarer för skonsam borstning och silkeslen, temperaturreglerande sängkläder för hår och hud.

Bär ditt hår med stolthet.

Vi hoppas att du gillar våra produkter lika mycket som vi gör, och var inte blyg för att dela din hårresa och berättelse med resten av oss. Kom ihåg att tagga @hairlust när du berättar din story, så att vi kan ge den lite kärlek också. Vi är så glada att få vara med på denna resa med er alla!

tagline