SugarBearHair vs. HairLustSe alla artiklar

SugarBearHair vs. Hairlust Hair Gummies | Fördelar och nackdelar

Du håller säkert med mig om att det är svårt att förstå skillnaden mellan alla kosttillskott och vad de faktiskt är bra för. För att minska förvirringen har jag jämfört Hairlust Hair Formula Gummies for Women och de blåa tuggbara vitaminerna från SugarBearHair. Fortsätt läsa så ska vi försöka göra skillnaderna mellan de två populära produkterna lite tydligare.

Jag är själv mycket förvirrad över vad som faktiskt skiljer Sugar Bear Hair och Hairlust Hair Formula åt. I denna artikel ska jag därför försöka göra ditt val lite enklare för dig! Jag har tänkt jämföra SugarBears tuggbara Gummies och Hairlust Hair Formula Gummies for Women för att ge dig en bättre överblick över de två produkterna och jag lovar dig att den här artikeln kommer att informera dig om både Sugar Bear Hair och Hairlust, dessutom förklara skillnaden mellan de två populära tillskotten för hårväxt.

Både Sugarbearhair och Hairlust Hair Formula har blivit omtalade det senaste året. Speciellt i samband med det nya uttrycket och kategorin “Inner beauty”. Ett flertal skandinaviska och internationella skönhetsexperter och organisationer har börjat fokusera på skönhetsprodukter i form av kosttillskott som verkar inifrån, för vi har äntligen blivit medvetna om vad kosttillskott kan göra för att öka både hälsa och skönhet. Detta går hand i hand med en ökad medvetenhet om att skönhet också kommer inifrån och inte bara handlar om vad du bär eller hur bra du är på att sminka dig på morgonen.

De tuggbara vitaminerna är både omdiskuterade och hyllade på sociala medier, via kändisar, bloggare och influencers som berättar om deras egna upplevelser och marknadsför produkten, och jag är säker på att du har sett inlägg i sociala medier om antingen Hairlust eller SugarBearHair vitamins? Men låt mig komma till saken!

Innehållsförteckning

Hairlust Hair Formula Gummies

Hairlust sortiment består av både kosttillskott och yttre hårvårdsprodukter. Tillsammans erbjuder Hairlust optimal vård för håret, både inifrån och ut. Kombinationen av Hairlust Hair Formula och de yttre hårvårdsprodukterna skapar en synergieffekt för ännu bättre resultat.

Hairlust Hair Formula Gummies for Women är ett prisbelönat skandinaviskt kosttillskott som förser kroppen med alla de nödvändiga näringsämnen som behövs för att växa ett längre och starkare hår. Precis som SugarBearHair innehåller Hairlust Hair Formula mineraler, proteiner och vitaminer för att främja en sund hårväxt och förebygga håravfall. De tuggbara vitaminerna i form av röda “gummies” har en söt smak av sommarbär.

Den röda färgen kommer från morotssaft och inte från karmin, som dessvärre är ett konstgjort färgämne man ofta använder i liknande produkter. Detta gör att Hairlust Hair Formula Gummies for Women är vegansk och laktosfri. Vitaminerna är baserade helt på naturliga ingredienser, både vad det gäller färg och smak - och bäst av allt - de är sockerfria!

En burk Hair Formula Gummies innehåller 90 stycken gummies vilket motsvarar 1 månadsförbrukning. Det rekommenderas att använda produkten i minimum 3 månader för bästa resultat, precis som de flesta kosttilskotten. Produkten kan köpas online på Hairlusts webshop och i utvalda apotek, hälsokostaffärer, frisörsalonger och kliniker i hela Europa.

Precis som Sugar Bear Hair, har ett flertal ambassadörer och influencers använt Hairlusts produkter och publicerat blogginlägg och youtube videos om deras upplevelse av produkterna. En märkbar skillnad mellan varumärkena för mig är att Hairlust har ett lägre detaljhandelspris, liksom ett bredare utbud av både inre och yttre hårvårdsprodukter i sitt sortiment. Hairlust, precis som SugarBearHair, erbjuder rabatt när du köper flera flaskor tillsammans, till exempel 3 eller 6 månaders användning.

Hairlust Hair Formula Gummies - Pris

Hairlust Hair Formula Gummies kostar 319 kr/burk vilket motsvarar 1 månadsförbrukning. 3 burkar kostar 699 kr och motsvarar 3 månaders förbrukning.

Hairlust Hair Formula Gummies for Women kan du köpa här.

Sugar bear hair blå tuggbara gummies

Sugar Bear Hair har en produkt för hår i sitt sortimentet - deras blå tuggbara gummies. SugarBearHair vitamins innehåller många av de effektiva ingredienserna som Hairlust Hair Formula Gummies också innehåller.

Jag tycker att SugarBearHair vitamins smakar fantastiskt, och deras form och smak gör att upplevelsen blir rolig och enkel varje dag. Den mycket starka blå färgen, som kännetecknar Sugar Bear Hair, kommer dock från syntetiska färgämnen och inte från naturliga ingredienser, som tillexempel den lila morotsjuicen som ger Hairlust Hair Gummies sin rosa färg.

SugarBearHair finns tillgängligt online och i utvalda butiker och salonger. SugarBearHair vitamins är passande för vegetarianer, såväl för laktosintoleranta, och varje flaska innehåller 60 stycken bears som håller i en månad. Precis som Hairlust Hair Gummies måste vitaminer från Sugar Bear Hair tas varje dag och det rekommenderas att ta dem i minst 3 månader för att uppnå optimal effekt. Likaså har kändisar och influencers på sociala medier, främst från USA, pratat om sina upplevelser av Sugar Bear Hair.

sugarbearhair

Sugarbearhair - Pris

Sugar Bear Hair är ett märke från USA och priserna på deras vitaminer är 349 kr för en månadsförbrukning. Det varierar från butik till butik om de har erbjudande vid köp av flera burkar. Om de inte har några specifika rabatter vid köp av flera burkar, erbjuder de ibland ett paket där du kan få andra produkter, så som hårborstar och hårringar som komplement till dina vitaminer.

Slutsats och sammanfattning

Vad kan man då säga om Hairlust Hair Formula och Sugarbearhair vitamins?

Både Hairlust Hair Gummies och SugarBearHair vitamins innehåller mycket få kalorier - i själva verket är Hairlust helt sockerfritt! Båda typerna av tuggbara hårvitaminer innehåller vitamin A, C, D, E, B complex(B5, B6, B9, B12) och rika på biotin. Båda produkterna innehåller 5000 mcg biotin per rekommenderad daglig dos. Hairlust Hair Gummies innehåller dock mer zink och vitaminerna B5, B6, B9 och B12, som alla påvisat positiva effekter och resultat när det gäller forskning som testat effekten av att bibehålla hälsosamt hår hos kvinnor och män.

Du hittar den fulla innehållsbeskrivningen för Hairlust Hair Formula här. En annan viktig aspekt att ta hänsyn till är att Sugarbearhair endast är vegetarisk och inte vegansk som Hairlust Hair Formula Gummies. Hair Formula Gummies kommer även i två versioner, en för män och en för kvinnor.

Det finns vissa vitaminer, mineraler och näringsämnen, bland annat Zink och Biotin, som forskning och studier visar har en effekt på håret.

Det finns ingen mirakelkur som ger dig längre hår över en natt och det hela är mycket individuellt. Hur snabbt dessa två kosttillskott börjar verka och vilken effekt du upplever beror på individen - om det är för att minska håravfall, få snabbare hårväxt eller starkare naglar varierar det från person till person. Om du går till en hälsokostbutik och frågar om när effekten av ett slumpmässigt kosttillskott börjar fungera, rekommenderar de att du använder produkten i minst 3 månader innan du säkert kan förvänta dig resultat av produkten. Däremot, om du läser TrustPilot recensioner av hårvitaminerna kommer du snart att märka att flera kunder pratar om att de upplever ett otroligt positivt resultat, och de som äter 3 varje dag - vilket är den rekommenderade mängden - upplever ofta resultat redan efter 1-2 månader. Vill du läsa mer föreslår jag att du tar en titt på båda TrustPilot-profilerna nedan för att få en känsla av hur nöjda kunder är med SugarBearHair och Hairlust.

För att sammanfatta så liknar Hairlust Hair Formula Gummies for Women och Sugarbearhair varandra i konceptet. Båda vitaminerna smakar väldigt gott och innehåller ingredienser så som biotin och zink, vilket bidrar till att främja en sund hårväxt. Vill du läsa mer om detta rekommenderar jag vår andra artikel om 10 viktiga vitaminer för håret.

Har du fler frågor eller funderingar går det jättebra att kontakta kundservicen hos både Hairlust och SugarBearHair. Vill du få hjälp av en svensk kundservice via Facebook eller e-mail kontakta Hairlust kundservice här.

Slutligen så vill jag avsluta med att säga att om du önskar dig ett friskt, längre och vackrare hår så krävs det både inre och yttre skötsel. Jag kombinerar bra och naturliga produkter för håret med ett kraftfull vitamintillskott vilket har förändrat mitt hår avsevärt.

Mitt råd är att pröva dig fram och se vilka vitaminer du föredrar av Sugar bear hair och Hairlust Hair Formula Gummies och se vilka som ger dig önskad effekt.

Våra kunder säger

Utmärkt

Relaterade inlägg

Se alla artiklar
 • Vitaminer för håret som funkar: De 14 bästa hårvitaminerna!

  Vitaminer för håret som funkar: De 14 bästa hårvitaminerna!

 • 5 Fördelar med aloe vera för hår och hårbotten

  Aloe vera för hår och hårbotten: 5 Fördelar och de bästa produkterna

 • Hur får man håret att växa snabbare? 5 enkla tips och produkter

  Hur får man håret att växa snabbare? 5 enkla tips och produkter

 • Sulfatfritt schampo: hur väljer man ett bra schampo utan sulfater?

  Schampo utan sulfater: Hur man hittar det bästa sulfatfria schampot

 • tørt hår og tørre spidser

  Extremt torrt och slitet hår? Ditt schampo kan vara boven

Se alla artiklar