20 fantastiska frisyrer för mellanlångt hår: Från pagefrisyrer till lob frisyrerSe alla artiklar

20 fantastiska frisyrer för mellanlångt hår: Från pagefrisyrer till lob frisyrer

Frisyrer för mellanlångt hår, inklusive pagefrisyr och lob frisyr, är en fullträff när du inte vill ha vare sig kort eller långt hår. Dessa frisyrer passar olika ansiktsformer, är lätta att hantera och erbjuder stora variationsmöjligheter för styling. Hur kan man inte tycka om det? Fortsätt läsa för att utforska dessa underbara frisyrer för mellanlångt hår som kommer få dig på fall!

I denna artikel, fylld med hårinspiration, kommer jag att gå in på en uppsjö av frisyrer för mellanlångt hår som klassisk bob, lob frisyr med lugg och mellanlånga vågiga frisyrer. Oavsett om du drömmer om en charmig axellång frisyr eller funderar på en djärv fransk bob frisyr - hittar du allt du behöver veta här! Gör dig redo att utforska 20 stilfulla frisyrer för mellanlångt hår som kommer att få dig att vilja boka en frisörtid med en gång. Jag kommer dessutom att dela med mig av mina favoriter inom stylingprodukter, som kommer att ta ditt mellanlånga hår till nästa nivå.

Innehållsförteckning

7 Stilfulla bob frisyrer

En bob, även känd som pagefrisyr, är klassisk, stilfull och alltid trendig. En kort page är ett tidlöst, sofistikerat val som har bibehållit sin popularitet genom åren. Den klassiska frisyren finns också i mer moderna varianter som ger en mer uppfräschad twist. ​​Här har jag samlat sju olika pagefrisyrer, från långa pagefrisyrer till eleganta franska bobs och vågade, uppklippta varianter som garanterat drar till sig uppmärksamhet och inspirerar till nästa frisörbesök.

1. Uppklippt bob frisyr med lugg

Vår första utmanare bland en rad pagefrisyrer är en riktig succé som sömlöst blandar uppklippning med charmen från gardinlugg. Gardinluggen bidrar till en elegant ansiktsramning som kompletterar den genomgående uppklippta strukturen i denna axellånga frisyr och ger en lyxig och fyllig känsla.

2. Klassisk bob frisyr i käklängd utan uppklippning

Bland alla frisyrer för mellanlångt hår är en klassisk bob frisyr utan uppklippning en stark ikon för tidlös elegans. Det som gör den här pagefrisyren till en klassiker är dess enkelhet och precision. Den raka klippningen skapar en ren och stilfull silhuett, som framhäver käklinjen och ramar in ansiktet med precision. Gör dig redo att omfamna en look som är tidlös och ändå känns uppfriskande modern!

3. Kort page i fransk stil

Den trendiga franska boben är ett djärvt val som omfamnar skönheten i extra korta längder, klippta strax under öronsnibbarna. Det är ett optimalt val för dem som är redo att sticka ut med sin frisyr. Vad som får den här korta pagefrisyren att sticka ut är den något rufsiga luggen som lyfter hela utseendet med en touch av fransk elegans. Denna pagefrisyren är perfekt för dem med något vågigt hår eftersom den omfamnar en avslappnad chic och något ofixad look, som ger ett vågat intryck.

4. Edgy, rak bob frisyr

Kliv in i den coola nutidens universum med denna bob frisyr som utstrålar modern estetik. De definierade egenskaperna med denna raka bob frisyr är dess knivskarpa precision. Baserat på dess naturliga släthet, är denna frisyr utan uppklippning särskilt idealisk för de med naturligt rakt hår, och den ger en slående och iögonfallande look. Ha i åtanke att en skarp och kort page kräver en viss hängivenhet i form av regelbundna klippningar och att bli vän med din plattång (tillsammans med ett värmeskydd!).

5. Rufsig uppklippt kort pagefrisyr

Omfamna en bekymmersfri känsla med en kort page. Uppklippningen och gardinluggen ger en lättsam atmosfär som tillåter håret att röra sig med naturlig lätthet. En uppklippt page passar perfekt för dem som välsignats med naturligt vågigt hår och framhäver din naturliga textur. Den låter vågorna röra sig fritt och bidrar till en avslappnad och stilfull look. Men med hjälp av vax eller hårclay kan denna stil uppnås enkelt även av dem med rakt hår.

6. Rund axellång frisyr

Denna runda bob frisyr utstrålar glamour med en mjuk och försiktig touch. Den försiktiga uppklippningen bidrar till den allmänt mjuka looken. Längden sträcker sig elegant över axlarna och tillför en elegans som passar vid alla tillfällen. För att styla den till perfektion böjer du topparna inåt för att subtilt och smickrande rama in ansiktet.

7. Glamourös page med sidbena

En pagefrisyr med sidbena tar elegansen till nya höjder med sina volyminösa vågor. Den dynamiska silhuetten accentuerar den naturliga elegansen med en page. Perfekt för speciella tillfällen när du vill göra ett bestående intryck, förvandlar denna mellanlånga frisyr ditt hår till ett konstverk.

5 Långa pagefrisyrer eller lob frisyrer

Nu ska vi skifta fokus till längre pagefrisyrer, även kända som ”lobs”. Med en längd som smidigt når axlarna eller faller precis ovanför nyckelbenet, träffar lob frisyren den perfekta balansen, vilket ger gott om utrymme för styling samtidigt som den behåller ett elegant och polerat utseende.

1. Klassisk lob frisyr

Denna ikoniska frisyr kapslar in en rak klippning som utstrålar sofistikering samtidigt som den lämnar utrymme för en mängd olika stylingmöjligheter. Dess mångsidighet gör att den smidigt kan anpassas från vardaglig till formell. Vad som gör en klassisk lob frisyr ännu mer tilltalande är dess lämplighet för så många olika hårtyper och tjocklekar.

2. Livfull lång 90-talspage

Den här långa pagefrisyren förmedlar det ikoniska 90-talets anda med en modern touch. Kännetecknad för sina uppklippta lager och gardinlugg, skapar denna långa pagefrisyr en chic och ansträngningslös look. De vackert stylade lagren tar huvudrollen i denna retroinspirerade page och ramar in ansiktet på ett mjukt sätt.

3. Rufsig uppklippt lob frisyr

Förnya ditt mellanlånga hår med denna rufsiga uppklippta lob frisyren. En frisyr som modigt blandar element av hockeyfrillor och rufsigt uppklippta frisyrer, och ger din långa pagefrisyr en mer edgy look. Denna frisyr introducerar tunnade fransiga framsidor och omfamnar en medvetet rufsig look. Trots sina rebelliska undertoner behåller denna frisyr för mellanlångt hår en känsla av modern klass.

4. Butterfly lob frisyr

Det här är en kortare version av den populära långa butterfly-frisyren som introducerar fjädrande uppklippningar som ökar volymen och skapar en dynamisk och trendig look. Dess fjädrande uppklippning tillför rörelse, textur och en känsla av luftighet till en klassisk axellång frisyr. Även om en butterfly lob frisyr kräver aningen mer styling så är resultatet värt det.

5. Lob frisyr med lugg för fint hår

För de med finare eller tunnare hår har denna långa lob frisyren med lugg en stilren och rak design som elegant kompletterar de unika och karakteristiska egenskaperna hos fint eller tunt hår. Det som utmärker denna lob frisyr är tillägget med en luftig lugg, som ger en förtjusande twist av den klassiska raka looken utan att ta fylligheten från längderna.

4 Trendiga frisyrer för mellanlångt hår

I den här sektionen utforskar vi det varierande utbudet av frisyrer för mellanlångt hår som vackert sträcker sig förbi axlarna. Från uppklippt hår som ger rörelse till raka stilar som utstrålar en polerad sofistikering.

1. Blunt cut frisyr för mellanlångt hår

Denna frisyr är ett enkelt men ändå anmärkningsvärt elegant val som förlitar sig på en rak, kantig klippning som ger en polerad och stilfull look. Denna pagefrisyr fungerar som ett mångsidigt alternativ för olika typer av styling, oavsett om du väljer att omfamna en rak, kantig klippning eller vill ha mjuka, svallande vågor.

2. Inramad mellanlång frisyr med uppklippning

Denna frisyr för mellanlångt hår är en hyllning till uppklippningar och ansiktsramande element som förblir klassiska över tid.. Det är just uppklippningen som står i centrum av denna frisyren, skickligt inkorporerad för att tillföra dimension, rörelse och en känsla av ansträngningslös charm. Denna uppklippta frisyr för mellanlångt hår passar de flesta hårtyper och anpassar sig lätt efter din naturliga textur, vare sig den är slät och rak eller utsmyckad med lockar.

3. Frisyr för mellanlångt vågigt hår

Denna mellanlånga frisyr, som elegant sträcker sig nedanför axlarna, är en hyllning till den anspråkslösa charmen med vågor. Den inkluderar en kraftigare uppklippning som bidrar till en rundare och fylligare form, vilket framhäver din naturliga texturs fulla potential. Vågorna får falla med lätthet vilket skapar en dynamisk och voluminös look.

4. Uppklippt frisyr för mellanlångt hår

Denna frisyr omfamnar en rikedom av uppklippningar för att ge rörelse, textur och en gnutta ansträngningslös elegans. Dessa uppklippningar är särskilt fördelaktiga för dem med tjockare eller lite vågigt hår, då den förstärker hårets naturliga svall och rörelse. Oavsett om du föredrar att förstärka uppklippningarna med lockar eller en rufsigare look, lägger frisyren den perfekta grunden för dina stylingäventyr.

4 Lockiga bobs och mellanlånga frisyrer

Välkommen till lockarnas fascinerande värld, där skönheten med naturlig textur intar scenen. Dessa lockiga pagefrisyrer och mellanlånga frisyrer är en hyllning till den mångfald av uttryck som lockigt hår bär med sig.

1. Lång lockig page

Detta är en charmig axellång frisyr för lockigt hår som framhäver den enkla skönheten hos lockar. Med uppklippta lager och en ansiktsramande lockig lugg ger den ett sött intryck. Uppklippningarna framhäver lockarnas naturliga livfullhet och rörlighet, vilket skapar en dynamisk och rundad framtoning.

2. Kort lockig page

Fånga den lekfulla elegansen med denna korta lockiga pagefrisyr, som är en förtjusande variant av dess längre motsvarighet. Tack vare kortare uppklippningar har den en rundare form, vilket skapar en stil som utstrålar söthet och vardaglig charm. Denna stil omfamnar den naturliga livligheten hos texturerat hår och passar alla locktyper, från mjuka vågor till snävare krulligare hår.

3. Alternativ krullig page

Om du är ute efter en uppfräschad variant på krulligt hår kan du prova den här unika frisyren som utmanar den typiska rundade formen som vanligtvis associeras med krulligt hår. Denna krulliga page har en rakare silhuett, och erbjuder ett modernt och alternativt sätt att visa upp det vackra med krulligt hår. Sidbenan i kombination med lugg gör den till ett vågat stylingalternativ som tillför en touch av asymmetri som höjer den allmänna estetiken.

4. Flätad page för krulligt hår

Flätor har länge hyllats som ett populärt och praktiskt sätt att styla krulligt hår. Det som gör en flätad pagefrisyr särskilt tilltalande är att den inte kräver mycket underhåll. Flätor kan hålla i upp till 6-8 veckor, vilket gör frisyren till ett praktiskt och hållbart val. Oavsett om du väljer små och inbakade flätor eller större flätor som gör mer av ett intryck, låter denna flätade page dig uttrycka din individuella stil samtidigt som den omfamnar den naturliga texturen av ditt krulliga hår.

8 Måsten för mellanlångt hår

Styling Must-Haves for Mid-Length Hair

Oavsett om du väljer en rak pagefrisyr, ett uppklippt mästerverk för mellanlågt hår eller att omfamna dina lockar, är detta avsnittet din guide för att styla ditt mellanlånga hår till nya höjder. ​​Med rätt produkter kan du förhöja både utseendet och hållbarheten av din valda klippning, och se till att din frisyr för mellanlångt hår ser sitt bästa ut varje dag. Nedan finner du några essentiella stylingprodukter och hur du på bästa sätt använder dem:

 • Värmeskydd: Eftersom stylingverktyg ofta används för mellanlånga frisyrer och pagefrisyrer är en värmeskyddsspray avgörande för att förhindra värmeskada.
 • Torrschampo: Torrschampo är behändigt när du vill fräscha upp din frisyr för mellanlångt hår, eftersom det absorberar överflödig olja och gör det möjligt för dig att hoppa över en tvättdag. Min favorit har inga aerosoler och heter Refresh Powder™ Dry Shampoo, och den är framtagen med 99 % naturliga ingredienser.
 • Hårolja: Några droppar naturlig hårolja hjälper till att kontrollera friss och tillföra glans till topparna.
 • Definierande kräm eller gel: Beroende på önskad stil, kan en lockkräm eller gel ge stadga och definition till lockiga pagefrisyrer och andra mellanlånga lockiga stilar. Läs mer om de bästa produkterna för lockigt hår här.
 • Bredtandad kam eller utredande borste: För att förhindra att hårstrån bryts av och minimera skada, kan du använda en bredtandad kam eller en detangling brush för att varsamt kamma igenom mellanlångt hår, särskilt när det är blött.
 • Volymgivande produkter: För dem med fint eller tunt hår, kan volymgivande produkter som volympuder eller rotlyftande sprayer tillföra massor av fyllighet.
 • Hårspray med flexibel stadga: Välj en hårspray med flexibel stadga utan aerosoler för att fixa din styling utan att göra håret stelt eller sprött.
 • Lervax: Om du föredrar en rufsig och ansträngningslös look, är matt hårvax ett måste bland dina stylingprodukter.

Kom ihåg att nyckeln till framgångsrik styling ligger i att använda produkter som passar ditt hår och den önskade looken. Du kan mixa och matcha bland dessa produkter baserat på dina behov och preferenser för din styling.

Hårtest

Produkter anpassade för ditt hår

Gör test

Oavsett om din inspiration kommer från en klassisk bob, av svallande uppklippningar av en lob eller i lockarnas lekfulla charm, är mellanlånga frisyrer ett hållbart val för dem som eftersträvar en balans mellan sofistikering och enkel styling. Välj en frisyr som speglar din unika personlighet och stil.

Våra kunder säger

Utmärkt

Relaterade inlägg

Se alla artiklar
 • Borste med svinborst vs. vegansk svinborste: Vilken är bättre?

  Borste med svinborst vs. vegansk svinborste: Vilken är bättre?

 • Tips för styling av lockigt hår: Så framhäver du naturliga lockar

  Tips för styling av lockigt hår: Så framhäver du naturliga lockar

 • Hur får man tjockt hår? 10 enkla tips för att få tjockare hår

  Hur får man tjockt hår? 10 enkla tips för att få tjockare hår

 • Wet hair look: Så skapar du den populära frisyren steg för steg

  Wet hair look: Så skapar du den populära frisyren steg för steg

 • Heatless Curls: Lockar håret utan värme steg-för-steg

  Heatless Curls: Locka håret utan värme skonsamt med bambu

Se alla artiklar